Windigipet Pro X (Side 2)


I Windigipet Pro er det muligt at integrere Collection-databanken fra "Modellplan.de" således at Windigipet Pro trækker på data fra Collection i form af billeder og information omkring de enkelte modeller.

Windigipet Pro - Collection

Det er muligt at søge på de enkelte modeller efter Marklin Artikel-nr samt vælge mellem de forskellige billeder af modeller bygget op gennem tiden.
Under fanebladet "Eigene Bilder" kan du selv lægge dine egne billeder ind, hvis det er det Du ønsker.

Bemærk når du afslutter "Lokomotiv Databank" i Windigipet Pro opdateres og korrigeres Lokomotiverne og Lokomotiv-Nummervisning i WIndigipet Pro.

Efter du har afsluttet "Lokomotiv-databank" vender du tilbage til det egentlige hovedbillede i Windigipet Pro hvorfra styringen vil komme til at foregå, når du har oprettet og designet dit eget banelayout i Windigipåets.

For at komme i gang med at designe/oprette dit eget bane-layout skal du starte "Gleisbild-Editor" i "Datei"-menuen, hvorefter denne program-del startes op og du kan så komme i gang med at tegne dit eget layout.
Herunder ses et billede af Gleisbild-editoren, som den ser ud når den startes op.I Det lille vindue kan du vælge forskellige typer af symboler til skinne-layout og mange andre ting til brug for skærm-layoutet af din nye bane. Et lille tip lav Windigipet styrings-billedet så lille som det er muligt

I "Gleisbild-Editor" opsættes også de forskellige former for magnet-artikler, som bl.a Sporskifter, Signaler. Bemærk at både 3-sporskifter og kryds-sporskifter kræver 2 adresser opsat for at virke korrekt. I Hjælpefilen ogSide : 1 2 3